Slide

Brošure, izvješća, katalozi i ostale tiskovine odličan su način prezentacije proizvoda ali i vaših poslovnih rezultata. Popularne brošure u A4 formatu i deplijan letci zbog svojih su dimenzija praktične za podjelu.

Monografija Udruge Portić

Monografija udruge za promicanje dobrobiti djece "Portić" iz Rijeke projekt je kojim se obilježava 10 godina uspješnog djelovanja ove udruge. Monografiju pod nazivom "Portić - Sigurna lučica dječjih srca" počeli smo raditi u zadnjem tjednu rujna 2016. godine, a završili 9. listopada nakon 2 tjedna intenzivnog rada! Urednice monografije su Maja Opašić i Ksenija Vičić, a grafičko oblikovanje monografije u cijelosti je djelo Črčka. Oblikovali smo naslovnicu knjige, prelomili 78 stranica teksta, ubacili 124 fotografije i još 42 razne slike (skenirani dječji crteži, press clipping). Monografija je tiskana u Stega tiskari, a javnosti je predstavljena na svečanosti u riječkoj Gradskoj vijećnici u srijedu, 26. listopada 2016.  

Monografija

© 2013. - 2018. sav sadržaj na stranicama pod domenom crcke.com vlasništvo je fizičke osobe. zabranjeno je reproduciranje, mijenjanje, prodaja, distribucija, neovlašteno kopiranje, te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica, bez izričitog prethodnog pisanog dopuštenja vlasnice.